fem     Fecha  8/06/2020 21:50 
Host: 54.36.61.29    IP: 54.36.61.29    Sistema: Desconocido/Unknown


Volver al foro Responder Re: Hi ha nou entrenador al Vilanova Fem?   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>>>Vilanova no tiene dinero para ningun entrenador!!
>>>>>
>>>>>Y digo yo que entre el nivel del equipo que se está quedando y la falta de dinero, no les saldría más a cuenta renunciar a la categoria?
>>>>Un poco dé respecto a las jugadoras y al club Pati Vilanova.....lo más fácil habría sido renuncia.Pero ahí que perder la en la pista....visca el Pati Vilanova y respeto....
>>>Estoy de acuerdo, respeto a las niñas que se quedan para defender el club y evitar que desaparezca el Fem en otro club más...a ver si en vez de hablar así defendemos más al Fem.

Completament d'acord. Veure partits de 10-0 no afavoreix l'espectacle. Quin valor tenen els gols, molt poc.
La que aspira a pichichi en marca 4 o 5 en aquests partits on la diferènca és tan gran, i en 2 partits ja l'hi consten 8-10 gols en les estadístiques. Es desvirtua molt la competició. A part estem aconseguint que hi hagi jugadores que van amb uns fums! Com si fossin estrelles de hollywood!
>>
>>Deberíais renunciar a la categoría. Vosotros y todos los demás. Y eso no significa la desaparición del hockey femenino. El riesgo es que desaparezca el hockey, todo el hockey, si no podéis aguantar la deuda.
>
>Totalment d'acord. La ok lliga femenina te massa diferències de nivell entre els equips d'aquí i els de fora (Gijón a part), un calendari que els propis clubs modifiquen com volen i que fa difícil seguir una competició que està molt sobrevalorada per clubs, entrenadors i jugadores. Si econòmicament això s'ha de mantenir, cal fer un pas enrere, buscar recursos i mirar de tornar a fer el salt en tres, quatre o cinc temporades amb una competició seriosa i atractiva. Si no més que un pas enrere, ens fotrem la gran hòstia. Hem de tornar a la Nacional Catalana i potenciar més la 1a i 2a catalana, treballant des de baix i deixsr de pensar que som el que no som, de moment.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (0)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje