protegimelhoquei     Fecha  17/12/2017 19:49 
Host: 88.15.114.224    IP: 88.15.114.224    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: IMPRESENTABLE AMPOSTA SEGONA CATALANA   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
Sempre estic disposat a rebre una resposta i més d'algú que, pel que esciru, estava al pavelló i pot ajudar a acalrir les coses, però abans de continuar, vull que sapiguis que personalment vaig ser dels jugadors que va intentar evitar la tangana ja que la imatge del hoquei s'ha de protegir (per part dels dos equips, ja que cal remarcar que quan escric la paraula TANGANA, està clar que engloba a 2 equips ja que no crec que es peguin entre companys), i mai he defensat ni defensare el que va passar al final del partit i, recalco, per part dels dos equips.

En segon lloc recordar que estem parlant d'una categoria senior. En cap moment s'ha jutjat als jugadors del amposta perque siguin veteranos,joves, alts o petits. Aixi que sisplau,millor que et refereixis als jugadors del alpicat com "jugadors" i no com a "nens",per pur respecte en un blog anònim. I en segon lloc, en cap moment s'ha criticat la reacció del Amposta desprès de la victòria, per lo tant, si vols obrir un debat de com celebrar o no una victòria contra com dius tu "nens", explica les dues parts.

En lo referent a la lesió del jugador del Amposta, estic completament d'acord, l'Alpicat no va parar el joc i això no es excusable. I, seguint el fil, vec que els dos estem d'acord en que l'àrbit podria haver frenat tot això abans, i esperó que tingui una pronta recuperació, que per més que no sapiguem perdre no ens agrada que cap jugador pateixi una lesió.

I en lo referent als cops als jugadors del Alpicat em sap greu dir-te que no arribarem a un acord. Porto molts anys jugant a hoquei igual que suposo que tu veient-lo ja que per això estavem al mateix pavelló. La meva pregunta es: Quantes vegades has vist un jugador sangrar(a nivell de punts de sutura) per un cop de estic a la cara? Perque per mi va ser el primer partit, i ja no t'explico que siguin 2 jugadors en un minut.
En cap moment dirè, si van ser jugades fortuites o no ja que al no ser el implicat no em puc ficar en el tema, el únic que puc dir es que 2 jugadors van haver de ser cosits al llavi i això no es molt normal.

Sabem guanyar i sabem perdre perfectament, igual que vosaltres, ja que crec que desprès del partit no es salva l'actitud de cap jugador i/o persona que va saltar a pista.

Com veus soc una persona suficientment respectuosa per parlar del aspecte que tu creguis del partit de dissabte.

Espero una resposta, i espero que per més que no tinguem el mateix punt de vista sobre el partit, arribem, a la mateixa conclusió: que es impresentable tant la tangana final (per part dels dos equips),com igual de impresentable es que hi haguès 3 lesions i l'àrbit no aturès el joc en cap de les tres.

Un saludo, un dels "nens" del Alpicat                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (6)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje