Aficionat     Fecha  23/11/2017 17:59 
Host: 83.51.191.119    IP: 83.51.191.119    Sistema: Windows 3.1x


Volver al foro Responder Re: Ja els han penjat a circulars.   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>Quina vergonya , ha fet falta que algu els hi digui dolents i peseteros per treure la circular .
>>Algu de la federacio em pot explicar perque no podien treure aquesta circular el 20 de setembre i aixi tothom sabria a que juguem .
>>Cada club i cada equip sabria que si queda 2 , 3 o 4 , si pasa o no , o segons el coeficient , no com ara que a dia 21/11/2017 , que ja no hi ha res a fer . Crec com deia ahir que no son dolents , son uns ineptes i no si tinguessin vergonya personal haurien de ......
>
>Tu deus ser l’unic que no sabies a que jugaves, les bases estaven penjades des de el juliol i ja diuen que passen els 64 millors, si saps sumar ... en saps?

Tu si que ets molt llest , diguem perque no es pot penjar la circular al setembre i aixi es imposible cap canvi segons com vagi la competici , no seri el primer cop . I ademes ni jo ni ningu tenim que sumar , ni restar el grups de cada categoria i pensar quants equips entren , fins arrivar a 64 de alevi a juvenil , i a junior 16 , tenin en compte que a junior i juvenil 6 equips de preferent pasen directes . No m'expliquis com va que t'aseguro que ho se millor que tu i que els de la federacio . PERO NO ES FEINA DELS CLUBS , PARES O JUGADORS FER-SE LES GRAELLES CADASQU , ES FEINA DE LA FEDERACIO COMUNICAR-HO AL INICI DE LA COMPETICIO . Si AIXO NO HO ENTENS , NOMES HI HAN 2 MOTIUS , O ETS DE LA FEDERACIO O NO VAL LA PENA QUE TU EXPLIQUI , NO ENTENS RES . SALUTACIONS .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (3)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje