............     Fecha  24/11/2017 00:44 
Host: 194.224.71.98    IP: 194.224.71.98    Sistema: Desconocido/Unknown


Volver al foro Responder Re: Ja els han penjat a circulars.   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>Si vols t'ilustro una mica . No se on has vist el tema 64 millors , posa que la 2 fase es de alevins a juvenils de 4 grups de 8 i a junior 2 grups de 8', o sigui 32 alevi-juvenil i 16 a juniors , no veig enlloc els teus 64 .
>
>Continuo , fa 2 anys que menys els 6 de preferent de juvenil i junior que pasen directes , agafen els 64 millors ( 1ers , 2ons i els que faltin 3 o 4 segons la quantitat de grups ) de alevins e infantils i fan una eliminatoria i surten els 32 de preferent , en juvenil agafen els 52 millors ( .... ) sorten 26 + 6 preferent son 32 i en junior agafen els 20 millors (...) , sorten 10 + 6 i surten els 16 de preferent .
>
>Pero fa 3 i 4 anys , no es va fer aixi , els 1 de cada grup de juveni e infantil , no varen fer eliminatoria , ja no hi mirat mes endarrera .
>
>Perque aquest canvi , on esta la normativa , quins interesos hi ha per fer-ho , tot aixo es publica sempre a finals de novembre , sigui d'una manera o altre .
>
>COM COLLONS VOLS QUE SUMI , COM M'HAS DIT , SI HO PODEN CANVAR QUAN VOLGUIN SENSE EXPLICAR EL PERQUE .
>
>JA NO DEMANO EL PERQUE , QUE FOTIN EL QUE VOLGUIN PERO AL SETEMBRE I HO PUBLIQUIN .
>
>Perdona si ets sents atacat , pero per dir-me que soc curtet i no ser sumar primer informat , gracies .
>
>I si algu de la federacio m'ho vol explicar , estaria mol be .

No et discuteixo si la circular la haurien d’haver publicat abans, segurament tens raó, pero qui es classificava estava clar.

Copia el text de les bases:

En finalitzar la lligueta regular d’aquesta fase preliminar s’hauran de disputar en les 4 categories una eliminatňria a doble partit per tal de determinar:
● Els 32 equips alevins i infantils que integraran els 4 grups de preferent de la 2a fase (o fase principal)
● Els 26 equips juvenils que s’afegiran als 6 primers classificats (1er a 6č) del grup A i s’integraran als 4 grups de preferent de la 2a fase (o fase principal)
● Els 10 equips júniors que s’afegiran als 6 primers classificats (1er a 6č) del grup A i s’integraran als 2 grups de preferent de la 2a fase (o fase principal).

Si es fa una eliminatoria per determinar els 32 equips que juguen a preferent vol dir que la eliminatoria a doble partit l’han de jugar els 64 millors equips.
Si els primers de grup es classifiquessin directament hauria de dir que es jugaran x eliminatories per determinar els equips que s’afegiran als primers classificats per jugar als 4 grups de preferent.

Ho sento si t’has molestat per la forma en que ho he dit pero per mi estŕ clar quins equips es classifiquen i no es “manipulable” com tu has donat a entendre.
Que la federació ho hauria de publicar abans de final de novembre, estic d’acord. Que al no fer-ho els equips hem estat jugant sense saber qui es classificava, no estic d’acord

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 

Respuestas (1)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje