Aficionat     Fecha  24/11/2017 18:01 
Host: 83.51.191.119    IP: 83.51.191.119    Sistema: Windows 3.1x


Volver al foro Responder Re: Ja els han penjat a circulars.   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>Si vols t'ilustro una mica . No se on has vist el tema 64 millors , posa que la 2 fase es de alevins a juvenils de 4 grups de 8 i a junior 2 grups de 8', o sigui 32 alevi-juvenil i 16 a juniors , no veig enlloc els teus 64 .
>>
>>Continuo , fa 2 anys que menys els 6 de preferent de juvenil i junior que pasen directes , agafen els 64 millors ( 1ers , 2ons i els que faltin 3 o 4 segons la quantitat de grups ) de alevins e infantils i fan una eliminatoria i surten els 32 de preferent , en juvenil agafen els 52 millors ( .... ) sorten 26 + 6 preferent son 32 i en junior agafen els 20 millors (...) , sorten 10 + 6 i surten els 16 de preferent .
>>
>>Pero fa 3 i 4 anys , no es va fer aixi , els 1 de cada grup de juveni e infantil , no varen fer eliminatoria , ja no hi mirat mes endarrera .
>>
>>Perque aquest canvi , on esta la normativa , quins interesos hi ha per fer-ho , tot aixo es publica sempre a finals de novembre , sigui d'una manera o altre .
>>
>>COM COLLONS VOLS QUE SUMI , COM M'HAS DIT , SI HO PODEN CANVAR QUAN VOLGUIN SENSE EXPLICAR EL PERQUE .
>>
>>JA NO DEMANO EL PERQUE , QUE FOTIN EL QUE VOLGUIN PERO AL SETEMBRE I HO PUBLIQUIN .
>>
>>Perdona si ets sents atacat , pero per dir-me que soc curtet i no ser sumar primer informat , gracies .
>>
>>I si algu de la federacio m'ho vol explicar , estaria mol be .
>
>No et discuteixo si la circular la haurien d’haver publicat abans, segurament tens raó, pero qui es classificava estava clar.
>
>Copia el text de les bases:
>
>En finalitzar la lligueta regular d’aquesta fase preliminar s’hauran de disputar en les 4 categories una eliminatňria a doble partit per tal de determinar:
>● Els 32 equips alevins i infantils que integraran els 4 grups de preferent de la 2a fase (o fase principal)
>● Els 26 equips juvenils que s’afegiran als 6 primers classificats (1er a 6č) del grup A i s’integraran als 4 grups de preferent de la 2a fase (o fase principal)
>● Els 10 equips júniors que s’afegiran als 6 primers classificats (1er a 6č) del grup A i s’integraran als 2 grups de preferent de la 2a fase (o fase principal).
>
>Si es fa una eliminatoria per determinar els 32 equips que juguen a preferent vol dir que la eliminatoria a doble partit l’han de jugar els 64 millors equips.
>Si els primers de grup es classifiquessin directament hauria de dir que es jugaran x eliminatories per determinar els equips que s’afegiran als primers classificats per jugar als 4 grups de preferent.
>
>Ho sento si t’has molestat per la forma en que ho he dit pero per mi estŕ clar quins equips es classifiquen i no es “manipulable” com tu has donat a entendre.
>Que la federació ho hauria de publicar abans de final de novembre, estic d’acord. Que al no fer-ho els equips hem estat jugant sense saber qui es classificava, no estic d’acord

Ok , estem d'acord amb el que jo deia al missarge inicial , hauria de sortir la circular abans , perque no al setembre , i aixi ningu , ni tu ni jo , ni ningu ha de fer cap calcul , nomes entran a la web de fecapa i legint la circular ja estariem tots informats . Si ho fan d'una manera o altre es igual si ho comuniques al setembre.
Celebro que estiguem d'acord , ara haviam si rectifica la federacio .
Salutacions .
>
>                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (0)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje