jo     Fecha  29/06/2017 19:04 
Host: 85.50.183.58    IP: 85.50.183.58    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: juvenils   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>>Com heu vist aquests gladiators? Quins jugadors heu vist amb potencial?
>>>>
>>>>- Aleix Ordoñez, Nil Pascal, Humbert Serra i Sergi Garcia
>>>
>>>Ivan Morales molt bo i en Bernat el porter.
>>
>>Infantil: Final molt maca i de molt nivell en la que l'equip format per Iranzo, Francisco, Curtiellas i Avilés li estaven foten un bany a l'equip format per Arbós, Mateos, Garcia i Roberto Lopez. Anaven guanyat els primers per 3-0, fins que Mateos fa fer el 3-1 i acte seguit l'arbit (un dels besons) es va inventar una directa en contra dels d'Iranzo, segons ell per no anar de cara a porteria, van fer el 3-2. Aquesta decisió va condicionar molt el partit. Acte seguit va venir el 3-3. Segona part molt disputada per tots dos equips que es va decidir a falta de tres segons pel final fent el 3-4 l'equip de Mateos que va poder remuntar el partit. En general es van veure alguns partits de molt nivell.
>>
>>Per dir algun jugador i equip, personalment em va agradar molt l'equip format pels germans Sierra, Alonso i Cabré. Un equipás i grans jugadors de primer any que no tinc cap dubte que la propera temporada estaràn a l'espanyola.
>>L'equip de Dídac Alonso no estava format pels germans Sierra, sinó pel germà petit Sierra i el porter Andreu Muñoz, en Joel Sierra anava amb Pere Urpí, Humbert Serra i Nil

Home, tant dolents no seran els que han quedat primers, i aixó que portavan 36 hores sensa dormir pel que m'han explicat. Ara dolents, cap equip i no oblidem que el gladiators es una paxanga, de les mes bones, però paxanga.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (0)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje