informa     Fecha  4/07/2017 15:46 
Host: 83.47.135.11    IP: 83.47.135.11    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Noves incorporacions al HC Palau Femeni Ok lliga   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>>>
>>>>>>Es veritat que els Puigdueta-Busquets manen molt a Palau i que aquest fitxatges els han fet ells. I a la base doncs els hi es igual. Les que ha de guanyar son les seves nenes.
>>>>>
>>>>>Es que Palau sense Busquets i Puigdueta es un equip que lliutaria per no baixar, es normal que manin. Que voleu que marxin perque juguin les del Nacional Catalana ? Tranquils que si puja una d'aquest nivell ja jugarà, ja.
>>>>
>>>>Veo que ese es el nivel de los Puigdueta-Busquets. Una falta de respeto total hacia sus propias compañeras de equipo y de club. Alguna haria bien en irse buscando equipo (y no me refiero solo a las de Nacional Catalana). Pa pa papapa.
>>>No crec que no les importó la base. Puc asegurar que estiman molt las nenas de la base i el seu club. Igual que els pares Busquets, Puigdueta que s´ els i omple la boca dient que be jugant moltes de las nenas del club. I cada any no poden surtir nenas per el primer equip. I diría que els fitxaxes son del entrenador.
>>
>>Que los fichajes los hace el entrenador está claro. Los hace justo despues que Miquel Busquets le diga "o me fichas jugadoras o me llevo la niña a Voltrega". O no te ha quedado claro con el comentario anterior de un tal Clar (Busquets). El tio dice bien claro que si no fuera por su niña el Palau es un equipo malo. No se que diran de eso Vicente, Romaguera, Membreño y Ferron.
>
>I ara si que veig que tens ni puta idea del que parles ni de la gent que parles i el que fas es posar en boca seva el que faries tu.
>Per sort, no son com tu.
>Ni jo tampoc soc un pare d'aquests, pero si et fa feliç pensar-ho, tu mateix.

Palau s'omple la boca de que ells formen jugadores... pero a nacional cla!!! res de jugar-se la categoría de ok lliga, si nos la Busquets ja seria a Voltregà feria temps.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (4)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje