Nat Cat     Fecha  26/07/2019 08:43 
Host: 79.152.152.246    IP: 79.152.152.246    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Ok lliga plata   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>>>PodrÓn els equips catalans pagar tots aquests desplašaments?
>>>>>
>>>>>PAS ALCOI SHUM
>>>>>CP ALCOBENDAS CHP SANT FELIu
>>>>>HOCKEY CLUB BURGUILLOS CD SANTA MARIA DEL PILAR
>>>>>BARăA CP RIVAS H2O
>>>>>CE VENDRELL CP LAS ROZAS
>>>>>HC SANT JUST PHC SANT CUGAT
>>>>>
>>>>>
>>>>>Grup2
>>>>>
>>>>>OVIEDO BOOLING CLUB CDE ARENYS DE MUNT
>>>>>DEPORTIVO LICEO CP VILAFRANCA CAPITAL VI
>>>>>HC ALPICAT CLUB A.A. DOMINICOS
>>>>>C.H.MATARË C COMPAĐIA DE MARIA
>>>>>CP MANLLEU EMBOTITS SOL└ CP TORDERA
>>>>> CP VILANOVA RC JOLASETA
>>>>>
>>>>>Sera formato de apestoso como nacional catalana?
>>>>>Con mil eliminatorias y mierdas varias?
>>>>
>>>>AquÝ ho faran mÚs fÓcil i l˛gic. Els dos grups jugaran tots contra tots. Els quatre primers de cada grup faran play-off. No hi ha repesques, ni es resten punts, ni coses d'aquetes,no. Ni eliminat˛ries interesssants pel 9Ŕ i 10Ŕ lloc.
>>>>
>>>>Jo sˇc dels que preferia el format de grup ˙nic de 16 equips. Per˛ la idea no estÓ malament, el problema serÓ que hi haurÓ molta diferŔncia entre els equips catalans i la resta d'equips. I es veuran algunes golejades importants.
>>>>
>>>>El Sant Feliu, que es va salvar pels pŔls, amb el mateix equip de l'any passat no tindrÓ cap problema per mantenir la categoria. Aix˛ vol dir que el nivell haurÓ baixat. Hi haurÓ mÚs nivell a Nacional Catalana que a OK Plata.
>>>
>>>diria que desconeixes el nivell de l'hoquei fora de catalunya. poquets equips de Nacional Catalana serien capašos de guanyar a casa de compa˝ia, liceo, rozas o alcobendas
>>>
>>>i diria tambÚ que desconeixes el nivell de l┤hoquei dins de catalunya. dir que hi haurÓ mÚs nivell a nacional catalana que a ok plata Ús pur desconeixement....precisament aquesta temporada que hi ha nom per nom unes plantilles molt potents.
>>>
>>>ja m'avisarÓs quin equip de nacional catalana seria capaš d'anar a alcoi i impedir que ferran formatgÚ no faci el que li doni la gana
>>>
>>>com pots dir que a Nacional catalana hi ha mÚs nivell que a ok plata amb les plantilles que tindran St. Cugat, Alcoi, Vendrell, Sant Just, Vilafranca, Shum, Manlleu, Matarˇ, Alpicat, Alcobendas,Arenys, Barša B....es que vamos, no en tens ni idea!
>>
>>Doncs sÝ, el nivell haurÓ baixat, encara que hi hagi equips molt potents. Segur que hi haurÓ golejades importants.
>>A veure que fan: OVIEDO BOOLING CLUB, CLUB A.A. DOMINICOS, C COMPAĐIA DE MARIA,RC JOLASETA,HOCKEY CLUB BURGUILLOS, CD SANTA MARIA DEL PILAR, CP LAS ROZAS,CP RIVAS H2O.
>>
>>Estic segur que un Nacional Catalana de mitja taula cap a munt, quedaria primer en una lliga tots contra tots dels equips que he citat. I salvaria la categoria sense problemes.
>>
>>I hi ha un altre fet que ho demostra el nivell de la Nacional Catalana. Portem com unes 8-9 temporades que l'equip que ha pujat de Nacional Catalana, ha trepitjat OK lliga en un mÓxim de 4 anys a OK plata. Amb equips que n'hi han estat fins i tot un o nomÚs dos anys, per pujar a OK lliga. Cas recent el Palafrugell, que ha tornat a pujar.
>>
>>El Sant Feliu que es va salvar per poc, veurÓs com aquests any, amb el mateixos jugadors, no patirÓ angoixes.
>
>que no que no, que Nacional catalana no tÚ mÚs nivell que OK Plata, no saps el que et dius
>
>st. feliu al grup que estÓ patirÓ molt, com la majoria d'equips del grup...ets penses que serÓ fÓcil guanyar a alcobendas, rivas, rozas o alcoi? st, feliu ho tindrÓ fÓcil amb shum, vendrell, st. cugat, st just, barša B? de veritat...no en tens ni idea
>
>...no serÓ gens fÓcil pel st. feliu ni per cap equip

Esperem que comenci la lliga, veurÓs com els equips potents, sÝ tindran mÚs nivell que un Nacional Catalana, tota la raˇ, per˛ veurÓs com hi haurÓ golejades importants. SerÓ un campionat molt descompensat i com he dit, un equip de Nacional Catalana de mitja taula cap a munt, competiria perfectament amb els equips OK plata que estaran avall, sense passar angoixes, no per pujar estÓ clar.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (17)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje