Nat Cat     Fecha  26/07/2019 08:51 
Host: 79.152.152.246    IP: 79.152.152.246    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Ok lliga plata   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>>>>Podràn els equips catalans pagar tots aquests desplaçaments?
>>>>>>
>>>>>>PAS ALCOI SHUM
>>>>>>CP ALCOBENDAS CHP SANT FELIu
>>>>>>HOCKEY CLUB BURGUILLOS CD SANTA MARIA DEL PILAR
>>>>>>BARÇA CP RIVAS H2O
>>>>>>CE VENDRELL CP LAS ROZAS
>>>>>>HC SANT JUST PHC SANT CUGAT
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>Grup2
>>>>>>
>>>>>>OVIEDO BOOLING CLUB CDE ARENYS DE MUNT
>>>>>>DEPORTIVO LICEO CP VILAFRANCA CAPITAL VI
>>>>>>HC ALPICAT CLUB A.A. DOMINICOS
>>>>>>C.H.MATARÓ C COMPAÑIA DE MARIA
>>>>>>CP MANLLEU EMBOTITS SOLÀ CP TORDERA
>>>>>> CP VILANOVA RC JOLASETA
>>>>>>
>>>>>>Sera formato de apestoso como nacional catalana?
>>>>>>Con mil eliminatorias y mierdas varias?
>>>>>
>>>>>Aquí ho faran més fàcil i lògic. Els dos grups jugaran tots contra tots. Els quatre primers de cada grup faran play-off. No hi ha repesques, ni es resten punts, ni coses d'aquetes,no. Ni eliminatòries interesssants pel 9è i 10è lloc.
>>>>>
>>>>>Jo sóc dels que preferia el format de grup únic de 16 equips. Però la idea no està malament, el problema serà que hi haurà molta diferència entre els equips catalans i la resta d'equips. I es veuran algunes golejades importants.
>>>>>
>>>>>El Sant Feliu, que es va salvar pels pèls, amb el mateix equip de l'any passat no tindrà cap problema per mantenir la categoria. Això vol dir que el nivell haurà baixat. Hi haurà més nivell a Nacional Catalana que a OK Plata.
>>>>
>>>>diria que desconeixes el nivell de l'hoquei fora de catalunya. poquets equips de Nacional Catalana serien capaços de guanyar a casa de compañia, liceo, rozas o alcobendas
>>>>
>>>>i diria també que desconeixes el nivell de l´hoquei dins de catalunya. dir que hi haurà més nivell a nacional catalana que a ok plata és pur desconeixement....precisament aquesta temporada que hi ha nom per nom unes plantilles molt potents.
>>>>
>>>>ja m'avisaràs quin equip de nacional catalana seria capaç d'anar a alcoi i impedir que ferran formatgé no faci el que li doni la gana
>>>>
>>>>com pots dir que a Nacional catalana hi ha més nivell que a ok plata amb les plantilles que tindran St. Cugat, Alcoi, Vendrell, Sant Just, Vilafranca, Shum, Manlleu, Mataró, Alpicat, Alcobendas,Arenys, Barça B....es que vamos, no en tens ni idea!
>>>
>>>Doncs sí, el nivell haurà baixat, encara que hi hagi equips molt potents. Segur que hi haurà golejades importants.
>>>A veure que fan: OVIEDO BOOLING CLUB, CLUB A.A. DOMINICOS, C COMPAÑIA DE MARIA,RC JOLASETA,HOCKEY CLUB BURGUILLOS, CD SANTA MARIA DEL PILAR, CP LAS ROZAS,CP RIVAS H2O.
>>>
>>>Estic segur que un Nacional Catalana de mitja taula cap a munt, quedaria primer en una lliga tots contra tots dels equips que he citat. I salvaria la categoria sense problemes.
>>>
>>>I hi ha un altre fet que ho demostra el nivell de la Nacional Catalana. Portem com unes 8-9 temporades que l'equip que ha pujat de Nacional Catalana, ha trepitjat OK lliga en un màxim de 4 anys a OK plata. Amb equips que n'hi han estat fins i tot un o només dos anys, per pujar a OK lliga. Cas recent el Palafrugell, que ha tornat a pujar.
>>>
>>>El Sant Feliu que es va salvar per poc, veuràs com aquests any, amb el mateixos jugadors, no patirà angoixes.
>>
>>que no que no, que Nacional catalana no té més nivell que OK Plata, no saps el que et dius
>>
>>st. feliu al grup que està patirà molt, com la majoria d'equips del grup...ets penses que serà fàcil guanyar a alcobendas, rivas, rozas o alcoi? st, feliu ho tindrà fàcil amb shum, vendrell, st. cugat, st just, barça B? de veritat...no en tens ni idea
>>
>>...no serà gens fàcil pel st. feliu ni per cap equip
>
>Esperem que comenci la lliga, veuràs com els equips potents, sí tindran més nivell que un Nacional Catalana, tota la raó, però veuràs com hi haurà golejades importants. Serà un campionat molt descompensat i com he dit, un equip de Nacional Catalana de mitja taula cap a munt, competiria perfectament amb els equips OK plata que estaran avall, sense passar angoixes, no per pujar està clar.

Et deixo el post que van penjar fa mesos perquè et facis una idea del nivell de nacional catalana i OK plata. Si fos com tu dius, no hi hauria tants equips de Nacional Catalana, que hagin pujat després a OK lliga. Costa molt més la Nacional Catalana que l'OK plata. Quants equips de Nacional Catalana que han pujat a OK plata, han descendit per mèrtis esportius, no venent la plaça?

Repassant l'històric de Nacional Catalana de l'Okcat.cat he vist una dada curiosa.

Almenys, des de la temporada 2007-2008, més enrere no es troben dades per internet, els equips que han pujat de Nacional Catalana o Nacional Espanyola (Ara OK Planta), en poc temps, com màxim 6 anys després, han tastat a OK lliga. La majoria entre 2 i 4 anys.

Vendrell Ascens Nac Esp 2007-2008, Ascens OK lliga 2009-2010 (2 anys)
Calafell Ascens Nac Esp 2008-2009, Ascens OK lliga 2010-2011 (2 anys)
Vila- Seca Ascens Nac Esp 2009-2010,
Manlleu Ascens Nac Esp 2010-2011, Ascens OK lliga 2013-2014 (3 anys)
FC Barcelona Ascens Nac Esp 2011-2012, Ascens OK lliga 2015-2016 (4 anys)
Sant Cugat Ascens Nac Esp 2011-2012, Ascens OK lliga 2017-2018 (6 anys)
Arenys de Munt Ascens Nac Esp 2012-2013, Ascens OK lliga 2016-2017 (4 anys)
Caldes Ascens Nac Esp 2013-2014, Ascens OK lliga 2014-2015 (1 any)
Girona Ascens Nac Esp 2014-2015, Ascens OK lliga 2015-2016 (1 any)
Palafrugell Ascens Nac Esp 2014-2015, Ascens OK lliga 2016-2017 (2 anys)
Alpicat Ascens Nac Esp 2015-2016,
Taradell Ascens Nac Esp 2016-2017, Ascens OK lliga 2018-2019 (2 anys)
També hi hagut equips com Sitges i Monjos que també va estar poc temps a Nacional Espanyola després de pujar de Nacional Catalana.
El FC Barcelona B no ha pujat a OK lliga, però va acabar la Nacional Espanyola en posicions d'ascens a OK lliga (com si hagués pujat)

okcat.cat i Fecapa, pengeu més classificacions històriques, si us plau!!!! La fecapa les tenia, però les van treue!!! Molt malament.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 

Respuestas (13)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje