jogo bonito     Fecha  26/07/2019 17:26 
Host: 88.0.138.15    IP: 88.0.138.15    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Ok lliga plata   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>>>>PodrÓn els equips catalans pagar tots aquests desplašaments?
>>>>>>
>>>>>>PAS ALCOI SHUM
>>>>>>CP ALCOBENDAS CHP SANT FELIu
>>>>>>HOCKEY CLUB BURGUILLOS CD SANTA MARIA DEL PILAR
>>>>>>BARăA CP RIVAS H2O
>>>>>>CE VENDRELL CP LAS ROZAS
>>>>>>HC SANT JUST PHC SANT CUGAT
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>Grup2
>>>>>>
>>>>>>OVIEDO BOOLING CLUB CDE ARENYS DE MUNT
>>>>>>DEPORTIVO LICEO CP VILAFRANCA CAPITAL VI
>>>>>>HC ALPICAT CLUB A.A. DOMINICOS
>>>>>>C.H.MATARË C COMPAĐIA DE MARIA
>>>>>>CP MANLLEU EMBOTITS SOL└ CP TORDERA
>>>>>> CP VILANOVA RC JOLASETA
>>>>>>
>>>>>>Sera formato de apestoso como nacional catalana?
>>>>>>Con mil eliminatorias y mierdas varias?
>>>>>
>>>>>AquÝ ho faran mÚs fÓcil i l˛gic. Els dos grups jugaran tots contra tots. Els quatre primers de cada grup faran play-off. No hi ha repesques, ni es resten punts, ni coses d'aquetes,no. Ni eliminat˛ries interesssants pel 9Ŕ i 10Ŕ lloc.
>>>>>
>>>>>Jo sˇc dels que preferia el format de grup ˙nic de 16 equips. Per˛ la idea no estÓ malament, el problema serÓ que hi haurÓ molta diferŔncia entre els equips catalans i la resta d'equips. I es veuran algunes golejades importants.
>>>>>
>>>>>El Sant Feliu, que es va salvar pels pŔls, amb el mateix equip de l'any passat no tindrÓ cap problema per mantenir la categoria. Aix˛ vol dir que el nivell haurÓ baixat. Hi haurÓ mÚs nivell a Nacional Catalana que a OK Plata.
>>>>
>>>>diria que desconeixes el nivell de l'hoquei fora de catalunya. poquets equips de Nacional Catalana serien capašos de guanyar a casa de compa˝ia, liceo, rozas o alcobendas
>>>>
>>>>i diria tambÚ que desconeixes el nivell de l┤hoquei dins de catalunya. dir que hi haurÓ mÚs nivell a nacional catalana que a ok plata Ús pur desconeixement....precisament aquesta temporada que hi ha nom per nom unes plantilles molt potents.
>>>>
>>>>ja m'avisarÓs quin equip de nacional catalana seria capaš d'anar a alcoi i impedir que ferran formatgÚ no faci el que li doni la gana
>>>>
>>>>com pots dir que a Nacional catalana hi ha mÚs nivell que a ok plata amb les plantilles que tindran St. Cugat, Alcoi, Vendrell, Sant Just, Vilafranca, Shum, Manlleu, Matarˇ, Alpicat, Alcobendas,Arenys, Barša B....es que vamos, no en tens ni idea!
>>>
>>>Doncs sÝ, el nivell haurÓ baixat, encara que hi hagi equips molt potents. Segur que hi haurÓ golejades importants.
>>>A veure que fan: OVIEDO BOOLING CLUB, CLUB A.A. DOMINICOS, C COMPAĐIA DE MARIA,RC JOLASETA,HOCKEY CLUB BURGUILLOS, CD SANTA MARIA DEL PILAR, CP LAS ROZAS,CP RIVAS H2O.
>>>
>>>Estic segur que un Nacional Catalana de mitja taula cap a munt, quedaria primer en una lliga tots contra tots dels equips que he citat. I salvaria la categoria sense problemes.
>>>
>>>I hi ha un altre fet que ho demostra el nivell de la Nacional Catalana. Portem com unes 8-9 temporades que l'equip que ha pujat de Nacional Catalana, ha trepitjat OK lliga en un mÓxim de 4 anys a OK plata. Amb equips que n'hi han estat fins i tot un o nomÚs dos anys, per pujar a OK lliga. Cas recent el Palafrugell, que ha tornat a pujar.
>>>
>>>El Sant Feliu que es va salvar per poc, veurÓs com aquests any, amb el mateixos jugadors, no patirÓ angoixes.
>>
>>que no que no, que Nacional catalana no tÚ mÚs nivell que OK Plata, no saps el que et dius
>>
>>st. feliu al grup que estÓ patirÓ molt, com la majoria d'equips del grup...ets penses que serÓ fÓcil guanyar a alcobendas, rivas, rozas o alcoi? st, feliu ho tindrÓ fÓcil amb shum, vendrell, st. cugat, st just, barša B? de veritat...no en tens ni idea
>>
>>...no serÓ gens fÓcil pel st. feliu ni per cap equip
>
>Esperem que comenci la lliga, veurÓs com els equips potents, sÝ tindran mÚs nivell que un Nacional Catalana, tota la raˇ, per˛ veurÓs com hi haurÓ golejades importants. SerÓ un campionat molt descompensat i com he dit, un equip de Nacional Catalana de mitja taula cap a munt, competiria perfectament amb els equips OK plata que estaran avall, sense passar angoixes, no per pujar estÓ clar.

digues quins equips de nacional catalana aquesta temporada anirien a guanyar a las rozas, alcobenda, alcoi y compa˝ia.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (2)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje