realitat     Fecha  8/06/2020 23:43 
Host: 109.69.67.17    IP: 109.69.67.17    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: okfem   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>Mucha diva estoy viendo últimamente en el hoquei femenino. Se nos está yendo todo de madre. A ver si somos un poco más humildes y empezamos a tocar de pies en el suelo.
>>>
>>>Divas pretenciosas (entrenadores y jugadoras) solicitando las mejores horas de pista para entrenar, pidiendo contratos, vacilando de titulos mundiales y europeos (cuando juegan sin rival que cualquier equipo de cojos/cojas ganaría un mundial), clubs soberbios, mucho vedettismo y poco trabajo. Padres de niñas de 16 años comportandose como representantes/apoderados. Vacilando de campeonatos fem13 o fem17 donde sólo tienes que ser el mejor de 12 (para ser campeón alevín tienes que ser el mejor de 130). Pocas aportaciones, poco curro y demasiadas exigencias.
>
>>
>>Collons noi! Que pot ser vols que es quedin a la cuina? Quina mala baba amb les noies.
>
>Doncs si tu, deu ser un ressentit que no li va bé la relació amb la parella o algo i li té mania a les dones... Parla així del fem quan els primers endiosats son els nois, sobretot xavals de 16,17,18 anyets que per jugar a “clubs grans” i anar anb la selecció es creuen que son uns megacracks endiosats.
>
>Que passa que quan les noies reivindiquen el seu lloc i guanyen campionats i premis us fa mal a la vostra masculinitat? I que quedi clar que soc un home, que ja us vec responent amb comentaris menyspreant-me per ser una dona


Interpreteu el que voleu, Jo el que entenc és que van una mica "flipades" i no s'adiu amb la realitat. No es desmerèixer, és posar les coses al seu lloc. I és cert que en masculí i sobretot en les edats que has esmentat, també hi ha molt "flipat". Però normalment, amb més edat ja no es flipen tant.
Siguem realistes, qualsevol jugadora dels 8 primers equips classificats de l'oklliga femenina podria formar part de la selecció, i guanyar el mundial o l'europeu amb la preparació, els entrenaments i el recolzament que reben les seleccionades per preparar els campionats. I evidentment treballen dur, però qualsevol treballaria dur si estés seleccionada. El nivell dels equips que hi participen... la veritat. No és desmerèixer, senzillament és posar les coses al seu lloc. I crec que els aires que gasten algunes estan fora de lloc. Igual que els d'aquests nanos de 16 a 20 anys, també fora de lloc                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (4)
 
 • okfem - aurea - 8/06/2020 20:44
  • Re: okfem - Divas es poco - 8/06/2020 22:26
   • Re: okfem - Divinas de la muerte - 9/06/2020 11:54
   • Re: okfem - sabley - 8/06/2020 22:58
    • Re: okfem - Tontet - 8/06/2020 23:17
     • » Re: okfem « - realitat - 8/06/2020 23:43


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje