jogo bonito     Fecha  7/08/2020 18:19 
Host: 83.61.68.181    IP: 83.61.68.181    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: que no   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>Y si. Llaverola se levanta a las 5 de la mañana para ir a trabajar . Además debe ser trabajador porque trabaja en una empresa de basuras. Pesando basuras concretamente . Así q de profesionales de hoquei nada de nada, eso déjalo para otros deportes , en hoquei eso es una utopía
>>>
>>>Cierto.La base del hockey patines catalana produce tal cantidad de jugadores de alto nivel que la competencia entre ellos para ocupar plaza en las plantillas de OKLiga y Plata hace que fichen los que estan dispuestos a jugar por menos salario. Muchos de los mejores jugadores optan por quedarse cerca de casa en clubes de Nacional Catalana. Algunos de ellos pagan mejor y tienen mejor nivel que muchos de OK Plata, pues ahorran mucho en viajes y tasas, y los jugadores pueden jugar a alto nivel y estudiar o trabajar.
>>
>>no fotem cosmic!
>>
>>fa temps que fas servir arguments que no s'ajusten a la realitat.
>>
>>1.- no és veritat que nacional té més nivell que Okplata.
>>
>>2.- no és veritat que la cantera catalana produeixi tanta quantitat de jugadors d'alt nivell, precisament, des de fa uns 10 anys la quantitat és el que va a la baixa. hi ha alt nivell, però cada cop és més escàs.
>>
>>3.- no és veritat que molts dels millors jugadors prefereixen jugar a Nacional...quins jugadors són aquests? però en quin món vius?
>>
>>pocs, per no dir cap equip de Nacional Catalana té més nivell que la gran majoria d'equips catalans d'okplata (i feina tindrien amb molts equips de fora de Catalunya.
>>
>>el nivell de joc a Nacional Catalana no és d'alt nivell, les propostes de joc són més aviat fluixes. en canvi, segueix sent una excel.lent categoria per a foguejar gent jove: júniors i juvenils
>>
>>La meva sensació és que veus (i has vist) molt pocs partits d'Okplata i Oklliga. els ritmes de partit són infinitament molt superiors als que es veuen a Nacional Catalana. No tenen res a veure.
>>
>>la comparació a un partit pot aguantar-se, però a 16 -20 partits per temporada rotundament no.
>>
>>mira les plantilles dels equips punters okplata de la darrera temporada: Vendrell, Alcoi, St. Cugat, Barça B, Maçanet, Alcobendas, St. Just, Mataró, Manlleu, Vilafranca, Compañia, Arenys de Munt, Alpicat, Liceo B....en fin, no hi ha equips a Nacional que haguéssin pogut competir tot l'any, potser el Capellades hagués fet un paper digne perquè estava fent una temporada molt bona, però no ho tinc gens clar.
>>
>>Cerdanyola, Congrés i Piera molt justets per competir amb okplata...i la resta d'equips punters a Nacional Catalana van ser equips filials amb gent jove com el Barça C, Manlleu B, Noia B o Voltregà B tots ells clarament inferiors als seus respectius primers equips que estant a Oklliga o Okplata i tenint present que molts d'aquests filials són realment competitius a Nacional perquè la gent jove que juga a primers equips baixen a fer Nacional de tant en tant...no són jugadors de Nacional sinó de categoria superior.
>>
>>es que a Nacional no hi havia millors jugadors veterans - sèniors que els que hi ha a l'Alcoi, St. Cugat, Maçanet, Vendrell o Mataró ni gent jove amb més nivell del que hi havia a l'Arenys, Barça B, Manlleu o Liceo B...en quin món vius?
>>
>>
>Sin ir más lejos: El Sant Cugat - Cerdanyola de la pretemporada pasada.Un recien descendido de OKLiga contra un equipo de play off descenso de Nacional Catalana. Baño de juego hasta que entran en las rotaciones los suplentes.
>>

ah vale, així que el Cerdanyola jugaria okplata i demanaria als rivals jugar sense gaires rotacions...diguem-ne que els partits no durarien 50min sinó uns 25-30, no?

ah vale, partit de pretemporada....

wow arguments super potents i ja posats, quins són aquests grans jugadors, lo millor de lo millor, que juguen a Nacional
Catalana renunciant a Okplata i fins hi tot a oklliga
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 

Respuestas (0)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje