Sebas Moncusi     Fecha  19/06/2017 10:15 
Host: 88.7.145.67    IP: 88.7.145.67    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Robo precat 2017 ?   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
Es una llastima que del PRECAT només es comenti l'actuació dels arbitres, que es purament subjectiva, ja que tots els que estem a la pista veiem certes accions influïts pels nostres sentiments i colors.
El PRECAT es un esdeveniment que han organitzat el pares dels jugadors del Prebenjamí del GEIEG, que ha portat molts dies de feina, i un cap de semana en el qual hem dormit poc, ja que hem hagut d'arrbar els primers i sortir els últims. No hem pogut gaudir dels nostres fills tant com ho heu fets els que heu vingut de fora, que heu vist els partits que heu escollit veure i després heu pogut disfrutar de totes les instal·lacions.
Els pares al que heu fet culpables de les derrotes dels vostres fills no tenen res a veure amb les actuacions arbitrals, però si molt amb les boses de regals i obsequis que s'han emportat el nens, o amb el tracte rebut pels jugadors i cos tècnic, o les paneres que es van sortejar, o de tota l'organització del troneig, o...de moltes altres cosetes.
El PRECAT està fet per celebrar el final d'una gran temporada d'aquells equips que hi participen, que recordeu han estat els millors de les diferents territorials de Catalunya.
Així doncs es un premi pels jugadors, i no pas una competició oficial. Tot i que potser els pares si que ho convertim en una competició oficial i carregem als nens d'una presió desmesurada.

Ara parlant subjectivament, crec que el GEiEG no era el millor equip, però es va plantar a semis per mèrits propis.
A semis, era l'equip més fluixet, però aixó ens va ajudar, ja que el Vila-Seca i posteriorment el Cerdanyola es van creure superiors i no van desplegar el joc que s'els atribueix.
El GEiEG es va tancar al darrera, amb un quadre, sortint a tapar xuts i amb un gran porter. Les sortides al contraatac feien molt de mal als rivals, que no van ser capaços d'atacar la defensa dl GEiEG.
Així dons, va ser capaç d'arribar al final del partit amb opcions, i en dos finals molt igualats, i amb prorroges, i en les quals tant Vila_Seca com el Cerdanyola també van tenir les seves ocasions, va ser el GEiEG, l'equip que va guanyar els partits.
Tant Cerdanyola, com Vila-Seca no van ser capaços de jugar el seu joc, i el GEiEG va portar el partit a l'estil que el podía fer tenir opcions al final. El GEiEG va guanyar els dos partits desde la banqueta, tàcticament va impossar el seu joc.

Aquests darrer paràgraf està escrit desde el sentiment i els colors que tinc a un equip on juga el meu fill petit, i per aixó segurament el meu punt de vista pot ser completament diferent al d'altres pares.

Per finalitzar voldria felicitar a totes aquelles persones que van fer posible el Precat 2017 i comentar-vos des d'aquí que podreu gaudir de les fotos en breu a la pagina de Facebook de "Hoquei Geieg".

Visca l'hoquei.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 

Respuestas (3)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje