Sebas Moncusi    xinxan28@hotmail.com Fecha  19/06/2017 12:26 
Host: 88.7.145.67    IP: 88.7.145.67    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Robo precat 2017 ?   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
Ostres!!! Que poc costa parlar. Tot i que sabia que posant el meu nom, i no amagant-me com feu molts em tocaria el rebre!!

Primer.- Com diu la meva dona, ella no sap res del Barça, però jo encara menys. Deuen haver contactat directament amb el nen i ell els hi deu haver dit que si.
O potser t'han telefonat a tu directament.

Segon.- El F.D.Cassanenc el portarem sempre al cor, perquè gràcies a aquest club, els meus nens juguen a aquest esport tan bonic i al qual tant ens hem enganxat. Allà els meus dos fills van pasar uns añents de la seva vida esportiva i jo també, com a entrenador i com a preparador físic.
Allà hem deixat molt bons amics i coneguts, amb els quals ens continuem veient i celebrant grans diades, i sempre els hi dessitjarem el millor.
Els motius pel quals vam decidir deixar el club no son pas per sentiment negatiu, sinò que el nen ens ho va demanar, necessitava més. Necessitava donar un pas més i poder creixer. Aixó ho està fent al GEiEG.
A part que has comfós una coseta, quan parlo de sentiments, tot i que també em refereixo a uns colors, ho faig pensant en el meus, el meu fill, la meva dona, i els companys del meu fill, que s'han esforçat durant tota la temporada.

Per finalitzar, molts equips s'han interessat pel Sebas i no sabem res del Barça. Però si ell i només ell vol, i es veu amb forces si cal cambiarem d'aires, però sempre respectarem la feina que han fet al FD Cassanenc i al GEiEG amb ell, el que li han ensenyat i com l'han tractat. Així com amb el nostre fill petit, en Roger.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (0)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje