Sí, però no...     Fecha  15/10/2019 14:20 
Host: 79.152.152.223    IP: 79.152.152.223    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Stop competicions catalanes   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>>>Hauriem d'aturar totes les competicions, el temps que faci falta.
>>>>>>
>>>>>Mira tt no puedo ir a entrenar por la mierda esta me cago en Dios ya y en los subnormales que me hacéis perder el tiempo
>>>>
>>>>Mira que no deixar alguns clubs entrenar a la canalla per la merda de la política. Sou uns sumbats.
>>>Tranquils a Madrid os deixaran entrenar... I no trobareu carreteras tallados no se que espereu per fotre el camp....
>>
>>Jo penso que seria una el que hem de fer. LLIBERTAT!!!!!
>
>Hi ha una cosa que no entenc, i ho dic des del respecte.
>Tant que alguns jugadors estan manifestan-se en contra d'Espanya (com a mínim, encontra de les seves instucions). No seria valent que aquests jugadors/jugadores deixessin la selecció com a senyal de protesta?
>És la meva opinió amb respecte, i no em digueu que el volen es jugar a hoquei, perquè llavors trobo que li deuen un respecte a la selecció, a més molts són jugadors amb títols a la selecció o al club i que molts ja ho han guanyat tot, o sigui que es poden permetre el luxe de deixar la selecció. Peró si volen mostrar els seus pensaments, totalment lliures de fer-ho, llavors trobo una mica hipocrita que després juguin amb la selecció espanyola
>
>Q

Sóc independentista fins la mèdula. A mi em van convocar per jugar amb la selecció espanyola sub-17. Vaig refusar, no per falta d'il·lusió, però quan vaig adonar-me del que representava, vaig refusar d'una manera institiva.
Però, jo ja sé que no viuré de l'hoquei patins, perquè no dona per gaire, però entenc que per alguns jugadors aspirin a ser professionals i ens agradi o no, la selecció espanyola, ara mateix és una porta que se'ls obra. Entenc perfectament el teu comentari i de cap manera vull defensar la selecció espanyola i estaria molt bé que tots es plantessin i que s'espavilin. Seria una bona manera de fer pressió per tenir les seleccions catalanes, però no tothom està disposat a fer aquest sacrifici.

Per mi, sí que em va semblar un contra sentit i per això vaig renunciar, perquè dins del meu subconscient, hi havia coses que no em quadraven.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (3)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje