Xavi    opp@hotmail.com Fecha  29/07/2020 12:11 
Host: 79.154.197.79    IP: 79.154.197.79    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: vomita en otro sitio   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>>>
>>>>>>>Entonces por qué los hermanos crespo jugaban en segunda en el Vendrell y su hermano en intalia, teniendo el Lloret en ok liga? Puedo que solo 6 o 7 equipos sean totalmente profesionales, pero en el resto, los 5 o 6 mejores cobran bien, el resto lo cubren con novatos o canteranos.
>>>>>>>De verdad creéis que jugadorazos como Formatge juegan de gratis en Alcoy o Pelicano dejo la okliga para ir a maçanet por hacer la gracia? Y Martí Casas esta con Burgaya en italia vendimiando
>>>>>>>
>>>>>>>Que no son unos muertos de hambre esta gente
>
>
>Efectivamente, tiene usted toda la razón la cosa no pinta nada bien y menos con la que esta cayendo, se le agradece la sinceridad...cierre la puerta al salir


>
>
>Repito estais cegados, tengo bastante más información que tu, y te lo digo con todo el respeto y educación, sin ironias de que cierre la puerta.

Se lo que cobra Marti Casas en Italia , ya que sacas su nombre, es de los que no se puede quejar, le da para vivir y ahorrar algo....pero no sabeis leer el futuro.
Pero hay que conocer la realidad , hay que asegurarse el futuro ....., enterate que pagan los equipos de OK LLiga, repito ningun jugador se atreve a decir nada por aqui, solo pido que sea anonimamente, entoonces sabrias la realidad.

Si con la ignorancia te quedas feliz, pues alla tu.....con todo mi respeto.
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>>>>>>
>>>>>>sólo hay dos equipos y medio prefesionales en OKliga: Barça, Liceo y la mitad de la plantilla del Reus. y algunas fichas de jugadores en equipos de okliga y okplata
>>>>>>
>>>>>>por professional de un deporte cómo mínimo entendemos dedicación exclusiva y retribución economica acorde.
>>>>>>
>>>>>>la mayoría compatibilizan el hockey con trabajo o estudios y una parte de jugadores complementan ficha entrenando equipos de la base o coordinando clubs.
>>>>>>
>>>>>>hay clubs que hacen esfuerzos y maravillas con presupuestos ajustados, pero la norma general en okliga y okplata es que los presupuestos son insuficientes para un deporte profesional
>>>>>>
>>>>>>no hay presupuestos suficientemente potentes en nuestro hockey al bajar en picado también desde 2008-2009 las ayudas directas a caja de los ayuntamientos.
>>>>>>
>>>>>>informate de los presupuestos del 90 5438952e equipos de la primera divión de futbol sala...son presupuestos de deporte profesional y estan a años luz de los del hockey.
>>>>>>
>>>>>>el hockey no es un deporte profesional. que haya jugadores y entrenadores que puedan vivir única y exclusivamente del hockey no convierte su deporte en profesional.
>>>>>>
>>>>>>el hockey no es ni profesional en Portugal dónde 5 o 6 equipos son profesionales y pagan muy bien, pero dónde el resto de clubs pagan lo que pueden, o sea como aquí, poco.
>>>>>>
>>>>>>La mayoría de jugadores okliga y okplata es amateur de alta competición. es decir, su comportamiento es de deportista de elite pero su retribución no es acorde.
>>>>>>
>>>>>>ésta es la realidad de la gran mayoria de deportes "minoritarios" de alto rendimiento cómo: hockey hierba, waterpolo, atletismo, etc.
>>>>>>
>>>>>>no hay deportes con más campeones del mundo que el waterpolo, el hoquei hierba o el hoquei patines...y los tres son deportes amateur de alto rendimiento.
>>>>>>
>>>>>>deberíamos empezar a hablar menos de play off y espectaculo y permitir a clubs con proyecto financiero y de inversión comprar plaza en ok liga.
>>>>>>
>>>>>>la classe media alta (también algunos argentinos) se ha ido estos últimos 5 años a italia porque no hay dinero.
>>>>>>
>>>>>>desde hace 5-6 temporadas el nivel que dan 4-5 equipos en okliga es decepcionante. sin clase media alta la mitad de equipos de okliga tienen propuestas y nivel de juego decepcionantes...mucho espectáculo no dan.
>>>>>>
>>>>>>necesitamos proyectos deportivos con capacidad económica para retener y promover talento, subir nivel okliga y profesionalizar esto un poco.
>>>>>>
>>>>>>de esos proyectos deportivos con capacidad económica hay algunos interesantes en Madrid, Galícia y alguno en Catalunya...que compren plaza ya!
>>>>>>
>>>>>>No cal que comprin plaça, si són projectes amb futur, ja arribaran a ok lliga per si sols, quan els toqui el moment. No tot són projectes amb diners, són molts factors que influeixen. Sense dubte, l'econòmic és un factor bàsic, però jo crec que tothom té dret a estar a l'OK lliga i si uns hi són i els altres no hi són, serà perquè alguna cosa no estan fent bé del tot o potser els projectes han de madurar.
>>>>>>
>>>>>>
>>>>
>>>>totalment d'acord que són molts els factors que influeixen, però necessitem projectes esportius amb capacitat econòmica el més aviat possible i si n'hi ha se'ls ha de donar facilitats.
>>>>
>>>>el futur immediat és una super lliga europea. serà professional i probablement podrà "salvar" i ser el reclam mediàtic - sponsors que necessita l'hoquei.
>>>>
>>>>Costa trobar un equip que hagi pujat a oklliga les darreres 4 o 5 temporades que hagi aportat talent o proposta de joc a l'oklliga. la gran majoria sense capacitat econòmica per a invertir en talent i repetint plantilles d'okplata amb plantejaments de joc molt justets.
>>>>
>>>>aquests equips des d'un punt de vista de la promoció de l'hoquei no han aportat massa i això sumat a la pèrdua de classe alta i mitja alta cap a Portugal i Itàlia (la propera temporada recuperem alguns jugadors encara que ja veterans) ha fet que la proposta de joc de més de la meitat dels equips oklliga sigui molt decepcionant.
>>>>
>>>>per exemple, el nivell de joc exhibit pels tres equips d'Osona (una de les grans canteres històriques!!!) aquesta darrera temporada (o darreres temporades) demostra clarament que el problema per a l'espectacle no es la manca de play offs...el problema és la manca de talent i propostes de joc absolutament avorrides.
>>>>
>>>>tal hi com tenim el nivell de joc ara els play off poden donar molta emoció (i benviguda sigui!!!) però per vendre un esport d'elit la premisa obligatòria és talent i joc dinàmic i sense capacitat econòmica no pots retenir el talent.
>>>>
>>>>és l'hora d'introduir nous sistemes per a intentar modernitzar l'oklliga. es pot mantenir els ascensos i descensos, però cal començar a prioritzar franquícies amb capacitat econòmica
>>>>
>>>>sinó els pocs que tenen capacitat d'inversió i/o un sistema de joc modern i atractiu marxaran a la super lliga europea...i, aleshores, per les pistes vindran el barça B i el Liceo B i ens perdrem els seus primers equips i clar molt del ressó mediàtic que ocuparà el Porto - Barça o el Noia - Sporting de la Lliga Europea.
>>>>
>>>>ben mirat, que facin ja la súper lliga Europea...als jugadors joves amb talent i als entrenadors al final tant els fot jugar a Reus com a Benfica...si paguen bé, cap allà, i si un equip Suís vol jugar súper lliga europea haurà de pagar bé, doncs cap a Ginebra!
>>>>
>>>>ves que el jugador català no es converteixi com el jugador argentí...molt de talent i boig per guanyar-se la vida amb els patins allà on sigui!
>>>
>>>La reflexió que fas és molt interessant i planteges molt bé els problemes de l'hoquei. Però jo penso que, evidentment, calen més diners per potenciar l'hoquei i retenir a bons jugadors, però tu has posat l'exemple: Osona una de les millors canteres, no està donant la talla. No sé, potser està passant que les fornades que surten aquests darrers anys, no són de qualitat. Per què? potser perque no hi ha bons entrenadors formadors? Potser l'hoquei no atrau a tants nens i nenes com abans? (crec que no) Potser la mentalitat dels nens i nenes que juguen a hoquei és una altra. I això que comentes d'Osona, si passa a Osona, passa a tot arreu.
>>>
>>>Jo crec que el problema de l'hoquei rau de base, des dels fonaments. Les federacions estan molt obsoletes, hi ha gent que porta massa temps als seus càrrecs, cal oxigenar les federacions i posar gent amb capacitat i idees noves.
>>>
>>>Si volem atraura capital, cal que siguem nosaltres qui sapiguem vendre el nostre producte i això ara mateix no passa. Jo em miro partits dels anys 80 i 90 que hi ha al youtube pel canal hockey global i admiro les pistes i els ambients que hi havia. Per què ara no? Que s'ha deixat morir?
>>>
>>>En quan a equips que han pujat a OK lliga i mantenen jugadors OK plata, amb plantejaments justets. Per què són aquests que han pujat a ok lliga i no uns altres? I una dada curiosa, que he comentat en aquest fòrum vàries vegades, dels equips que han pujat a ok lliga, aquesta darrers 13 o 14 anys, venen de nacional catalana, passant per Nacional Espanyola, minim 3 temporades. El Caldes, només s'hi va estar una.
>>>
>>>Girona, Palafrugell, Taradell, fa qüesetió de 6 o 7 anys eren a Primera Catalana!!!!
>>>
>>>Lloret, per exemple, és una de les pistes que menys gent hi va, però en canvi, sempre s'estan salvant o baixen, però tornen a pujar de seguida. Hi ha diners de patrocinadors a Lloret? Masssa social, no ho sé.
>>>
>>>Jo crec que perquè l'hoquei torni a tenir ressó i generi ingressos, cal que comencem a comportar-nos com a professionals, sense ser-ho encara, amb serietat i credibilitat amb el que es faci, fer competicions serioses des de la base, fins a sènior, fer jornades d'horaris unificats, com fan al Regne Unit, amb els dies i hores preestablerts al principi de temporada, que la gent es pugui programar. Això ja ho fan a l'ACB.
>>>
>>>Ens cal donar la volta al mitjó. Cal replatenjar de dalt a baix, perquè en aquests anys, potser 20 anys, hi hagut molta deixadesa en molts aspectes i ara estem com estem.
>>>La súper lliga Europea, és una molt bona idea, és podria plantejar com la lliga Europea de Bàsquet, que els equips també juguin la seva lliga domèstica.
>>
>>La realidad no la quereis ver, pero el hoquey ya toco techo y esta cuesta abajo, solo viven los 4 que chupan de la federación española y que van ayudandose por su modus vivendi.
>>No hay equipo en España para jugar una Lliga Europea, solo puede pagarse los gastos el barça, y porque vive de los ingresos del futbol ( veremos a donde llegan con los tiempos que corren), los demas equipos no pueden soportan gastos de desplazamietos, ademas los jugadores apenas cobran ( si si dejar de decir tonterias y acercaros a la realidad de lo que ganan, me gustaria ver algun valiente jugador de OK Lliga decir que cobra, la mayoria nada, apenas los gastos de desplazarse y poco más por si entrena a algun equipo de la base, y alguno el piso que comparte con 2 / 3 más, y si son 700 euros.....de que sirven, que futuro significa.
>>
>>Animaros conocidos o jugadores del Caldas, Noia, Igualada, lloret, Palafruguell,Calafell, Vendrell, lleida, Mataro, Taradell, Vic;Voltrega......que sacais economicamente para jugar a hoquey......, si teneis que trabajar o estudiar, y encima perder dias entre semana para algun partido perdido por ahi.......esto esta muerto y más con el Covid-19.
>>
>>                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (6)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje