EUPV LA ROMANA     Fecha  8/06/2011 19:38 
Host: 178.236.114.213    IP: 178.236.114.213    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder NOTA DE PREMSA   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
EU posa en marxa una bateria d'activitats reivindicatives en defensa del valencià

EU s'adhereix a les activitats reivindicatives en defensa del valencià, què ha posat en marxa Escola Valenciana a travès del moviment "SÍ AL VALENCIÀ", i en contra de la normativa lingüística i educativa posada en marxa pel Consell, que va en el camí de "canviar el motor de l'educació al nostre País, i fer que aquest no siga la pedagogia i el criteri dels experts, sinó una ideologia conservadora, totalitària i antiga, que el PP pretén perpetuar a travès de les aules, en una clara mostra dictatorial".

Per això, EU-La Romana ha dissenyat un programa d'activitats reivindicatives que comencen aquest dissabte 11 de Juny amb motiu de la constitució de la Corporació Municipal.

Aquestes mesures seràn:

A. Presentació d'una moció recollint les reivindicacions d'Escola Valenciana, en defensa de la línia en valencià, d'aplicació en La Romana, i que està suposant "excelents resultats pedagògics i socioeducatius en la localitat".

B. Els regidors d'EU, Bernabé Aldeguer i Sabrina Botella, inclouràn en la seua formula de promesa la següent clàusula: “...igualment, promet impulsar l'ensenyament en valencià, plurilingües i de qualitat com aposta de futur per la nostra societat”.

C. EU iniciarà una campanya per a la recuperació de símbols urbans, lingüístics i culturals propis de La Romana i relacionats amb el valencià.

D. EU s'ofereix per a implantar amb l'Ajuntament un plà de seguiment estricte de la normativa lingÜística per part del govern municipal.

E. EU exigeix la col·locació de la senyera al balcó de l'Ajuntament de La Romana en compliment de la Llei 8/1984, de 4 de desembre, per la què es regulen els símbols de la Comunitat Valenciana i la seua utilització.

F. Lectura pública del Manifest SI AL VALENCIÀ al finalitzar el Plenari de Constitució de la Corporació Municipal el pròxim dissabte 11 de Juny.

Us convidem a assistir a la sessió plenària del pròxim 11 de Juny, a les 12.00 h., al saló de plenaris de l'Ajuntament de La Romana, en què tindrà lloc la constitució de la Corporació Municipal per als pròxims 4 anys.

Salutacions.

Esquerra Unida La Romana.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (0)
 
  • » NOTA DE PREMSA « - EUPV LA ROMANA - 8/06/2011 19:38


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje