negret     Fecha  6/03/2008 13:13 
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Windows XP


Volver al foro Responder invitació a la CALMA   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
Faig en esta santa casa (o bendito foro com diu alg˙) una cridÓ a la calma. Veig que tots esteu molt nervioso i caldrie recordar que fa uns pocs dies VAM SALVAR LA TEMPOR└. Que no s'olvide ning˙ que el nostre objectiu cuan arranque la temporÓ allÓ per el mes de septembre es que LA ALDEA DEL ARCE fache els MACHOR DELS RIDIC.CUL.LS i per ara bÚ que ens vß.

El ZSENIT de SAN PETERSBURGO ens va tendir la mÓ com a bons germans de sang soviŔtica que tenim.

Que ning˙ s'olvide tampoc que el SEVILLA del benvollgut DEL NIU, el ESPANYOL dels nostres estimats BRIGADAS BLANQUIAZULES y el ATLETICO DE MADRID del nostre recordat per sempre JESUS GIL y GIL estan apretan el acc.ccelerador per a entrar en la CHAMPIONS de l'any que bÚ i portar a isos PUTOS PUEBLERINS DE MERDA al lloc on se mereixen.

TambÚ cal recordarvos que el NOSTRE CLUB ESPORTIU CASTELLË estÓ situat en una sona privil.legch.chgiÓ i lluitarÓ fins la mort per el ASENS A PRIMERA del que estic convensut grasies a la baixa definitiva de la familia que ens ha amargat durant tant de temps: els MOR╔.

Au, domes aixˇ, al fi i la postre el MADRID guanyarÓ la lliga pese a BERNARDO CHUSTER i el BARSELONA caurÓ en semifinals o quisas arribarÓ a la final encÓ que no crec que la guanye per˛ no oblideu mai les nostres ARRELS:

L'HUMILLIASIË DEL POBLE DE SUBNORMALS DE AHI BAIX, per aixˇ mateix no vach tirar ahir caba MADRIT per a assessinar al bˇ de GUTIERRES per lo RO¤N QUE ES, per eixes sabies paraules que va pronunsiar fa uns AĐS i que vos recordarÚ ara per a acabar este sermˇ i volent que retomben en els vostres caps de vegades de melˇ:


"P A L E T O S !!!!"

Ise es el nostre objectiu                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (9)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje