negret     Fecha  11/04/2008 10:56 
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Windows XP


Volver al foro Responder El HOME que tots vosatros voldrieu ser, un ECHEMPLE pals vostres fills   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
M'he convertit en alló que sempre havie somniat, he complit el desig de cualsevol home de BÉ, después de BASILIO, PLANELLES, RASIC, ALCAÑIS i EL MUÑEC el meu nou s'escriurà en lletres DORARES en la llarga e indeleble història del nostres CLUB ESPORTIU CASTELLÓ.

Ahir, a les 12h. del michdía i en la POSILGA isa anomenada SIUTAT (jajaja ah diu que SIUTAT) ESPORTIVA DE LA ALDEA DEL ARCE, el sr.BÚFALO (mes conegut en els sirculs MAX_MOSLYANS) con LLANESSA va anar periodista per periodista preguntan en isa superioritat PALETA que isos se pensen que tenen "TU CONEIXES A ISE PERIODISTA QUE VA ISIR RETRATAT AL MEDITERRÁNEO EN MADALENA EN UNA BUFANDA DEL SENIT!!??".

Ojito, ojito lo DESGRASIATS e FILLSDEPUTES que arriben a ser, jajajajajajajajajajaja. A les 14h. de la tarde ja m'havie arribat la notisia per dos fonts distintes i llàstima que no van voler donarme (el vaig demanar) el seu tfn. después de fotrem dinan un BARRAL DE SERVESSA pa quedar en ell i PEGAMOS.

Ojito, soc el ASOTE dels ALDEANS. Me odien, JA ME PUC MORIR TRANQUIL!!!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (2)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje