Anti Far$a     Fecha  17/08/2019 17:52 
Host: 79.152.153.43    IP: 79.152.153.43    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Aleví Barça   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>Quina poca classe i falta de respecte que teniu els envejosos i rabiuts. Feu-vos-ho mirar.
>>>>Conclusió: TOTHOM VOLDRIA ANAR AL BARÇA (està clar) però com que no us volen només feu que despotricar i deixar a parir tot el que
>>>>>va i ve d'allà.
>>>>> *************
>>>
>>>Calla, que l'únic que fas és lluir xandall! Foteu escola, amb nens de Barcelona, com fan tots els clubs, menys vosaltres. Voltors, que viviu d'un club de futbol!
>>
>>
>>No tothom vol anar , ni tothom pot anar però sí que fa ilusió que tinguin en compte el nivell del teu nen i deunidó el nivell ínfim d'enxufats en el hoquei vers altres esports en categories inferiors.
>>
>>Anar al barsa tot i que no sempre és possitiu aporta algunes coses que garanteix el creixement personal , es juga i s'entrena amb nois d'un nivell alt i es competeix amb pressió cosa que al final suma.
>
>Claro que viven de un equipo de futbol, por eso son los mejores y donde todos nos haria ilusion ver jugar a nuestros hijos.
>Habeis pensado que pasaria si el Barça no tubiera seccion de hockey???
>Yo si y no creo que fuera bueno para este deporte; aunque a algunos os duela.

Sí, jo també sé que passaria. Que bona part dels jugadors bons es quedarien als seus equips d'origen i això faria que hi hagués més equips potents, ja que no quedarien destrossats pel Far$a, que desmunta tots els equips que li fan ombra. I molts dels jugadors que fitxen, no arriben ni al primer equip i no poden tornar al seu club d'origen perquè el Far$a ja l'ha destrossat abans. O el Far$a es planteja canviar de filosofia, o s'està carregant l'hoquei, juntament amb els ineptes de la fecapa, la fep i firhs i tota la colla de vividors d'aquest món de l'hoquei.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (2)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje