Pspv-Psoe Les Coves de Vinromà    
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Windows NT

Fecha  6/08/2016 16:36 


Volver al foro Programa de Festes la Salutació de l´alcaldessa, Sra. Mónica Nos   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
Pspv-Psoe Les Coves de Vinromà
5 h ·

Després d´haver llegit al Programa de Festes la Salutació de l´alcaldessa, Sra. Mónica Nos, l´Agrupació Local Socialista de les Coves ens sentim obligats, per la part de responsabilitat que ens pertoca, a demanar disculpes per aquesta ofensa que, en el tercer paràgraf de la susdita Salutació, ha fet a tots els alcaldes/sses i regidors/res que han tingut responsabilitats a l’hora d’administrar l’Ajuntament i, per extensió, el municipi de les Coves. Aquesta agrupació no comparteix, en absolut, la comparació que aquesta senyora fa sobre el nostre ajuntament/municipi en etiquetar-lo de «bancal erm» que s’ha trobat i que, gràcies a ella, s’està posant en productivitat amb llaurades de «pala grossa», extracció de «pedra» i passada de «cultivador». Pensem que aquest desafortunat paràgraf sols és producte d’una personalitat adàmica, que no comprén que abans d’ella hi ha hagut altres persones, siguen del partit que siguen, que han dedicat hores i esforços a conrear el seu/nostre municipi de la millor manera que han sabut, algunes vegades amb errors i altres amb encerts, perquè tots/totes sóm humans/nes.
Dels comentaris apuntats en el tercer paràgraf de la Salutació, el que sí és cert és que al nostre Ajuntament, com ben bé diu l’alcaldessa, ha estat passada la «pala grossa» que, a dia d´avui, s’ha emportat l´advocada urbanista que tenia contratada l’anterior corporació i que tan bona funció ens va fer en aturar els residus del complicat poligon industrial. També s’ha emportat i ha posat a l’atur dos empleats municipals; un tercer se n’ha anat per voluntat pròpia (pensem que, possiblement, per la proximitat de la «pala grossa»). Les comissions participatives han parat fora del bancal; han deixat el càrrec tres regidors electes, i tres altres membres de la llista no han acceptat compartir alcaldia amb la conductora del «cultivador» . (Clar, vista la manera de treballar amb «pala grossa»… qualsevol s’hi fica.)
Això sí, del que s´ha pogut sembrar i adobar, ni nosaltres (l’Agrupació Local dels socialistes) ni la majoria de la gent del poble en sabem res. Fa dos mesos que esperem que, en resposta a la nostra sol·licitud per escrit, la Sra. alcaldessa ens done dia i hora per a entrevistar-nos amb ella i l´Equip de Govern perquè en assabenten de com van els temes municipals més rellevants. Continuarem esperant, perquè pareix que las cosas de palacio van despacio; i, mentrestant, a veure si a qui li toca i per la part de responsabilitat que té es disculpa d’aquest despropòsit.

L’Executiva Local del PSPV-PSOE

http://www.pspv-psoevalencia.org/imagenes/logo-pspv-psoe.png                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (0)
 

  • » Programa de Festes la Salutació de l´alcaldessa, Sra. Mónica Nos « - Pspv-Psoe Les Coves de Vinromà - 6/08/2016 16:36


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje    


Pincha aquí para acceder a las Condiciones generales de uso de los foros de discusión
Cloud Gestionado | Test de Velocidad | Instalar NGINX | Alojamiento Web | Foros | Melodysoft está impulsado por Private Cloud en Stackscale
Elimina la publicidad en este foro contratando bonos AdFREE de Melodysoft